Thursday, June 18, 2009

Wednesday, June 10, 2009

Bandar Tun Razak Public Swimming Pool


Hello...........

Disini saya nak berkongsi dengan penonton2 sekalian tentang pengalaman saya berenang di kolam renang awam........
Kolam renang di situ ok, can get crowded during weekends, hard to swim lap...so kalo nak gi pun time weekdays ok gak, tak ramai orang.....
As usual kena pakai pakaian renang yang ditetapkan, lifeguard kalo nmpk sesiapa yang tak ikut rule dia, tidak boleh swimming..so agak ketat sikit di situ...........
Bagi saya okla, walaupun tak tertutup dan bila cuaca panas air kolam dia tak berapa sejuk...
Overall for me, ok...no problem about bandar tun razak public swimming pool
Dalam kolam renang 1.5 hingga 1.6 meter....setara

bayaran sekali masuk RM2 untuk hari biasa dan RM3 untuk hari minggu
isnin hingga jumaat 2 ptg hingga 5 ptg, 6 ptg hingga 9 mlm
sabtu, ahad, dan cuti am 930 pg hingga 1130 pg, 2 ptg hingga 5 ptg, 6 ptg hingga 9 mlm

Friday, June 5, 2009

Pink Eye......NOT!!!!


hye viewers!!!!

lately mata saya amat pedih skali, tak tau kenapa......masuk habuk kot.....dah letak air sirih pun tak baik juga.....sakit pada awalnya tapi lama2 dah ok.........tapi dah sehari merah je..........sebelah je pula tu......hmmmm........coming soon saya akan jumpa doktor mata dan tanyakan apa pendapat dia......hmmmmm...........

Monday, June 1, 2009

We live in Singapura

The video of We live in Singapura...Check it out!

Hmmmm.....Part Two

Hmmmm.....Part One


hey viewers!!!


baru sahaja dapat online balik, streamyx aku buat hal sampai sehari lebih aku tidak boleh nak connect to the internet.....sesudah report baru boleh online streamyx.......igtkan modem rosak.....nasib baik tak hilang duit beli modem baru..hehehe.....so pesanan kepada viewers blog aku, kalau ada masalah takleh nak connect, dah trouble shooting mcm2, sila report kepada TMNET secepat yg mungkin, tk pasal2 byr sebulan tp tk gune sgt streamyx...hehehe..:D